TJ Camper

Strømlinet identitet og visuel fastlæggelse.

For TJ Camper har vi udarbejdet ny visuel identitet og strømlimet alle produkter i en rød tråd. Vi har tilføjet nye spændende individuelle produkter og vi har flyttet den visuelle identitet fra køb og reparation af autocampere til en helhedsoplevelse og en investering i egen livstil, hvor din drøm får vinger. Med TJ Camper kan du realisere din camper-drøm.

TJ Camper
website
Kunde

TJ Camper

Opgave

Logodesign, Tryksager, Annoncer, Skilte, Stickers, Messematerialer, Tekster, Visuel identitet, Grafisk Design, Design guide, Idéudvikling & Inhouse produktion

"

Udtalelse

Vi har gennem mange år brugt Format til vores trykte materiale, hvilket vi har været yderst tilfredse med. Vi satte Format på opgaven at skabe et markant og iøjnefaldende brand og logo, der viser hvem vi er og hvad vi kan tilbyde vores kunder. De har med stor succes fanget de forestillinger og tanker vi har haft, og været med til at skabe det stærke brand og den røde tråd, som begge vores firmaer har i dag. Format gjorde det de er bedst til, hvilket har givet os tiden til at gøre det vi er bedst til, ” At give folks drømme vinger ” og sælge autocamper.

Tonny Jørgensen
Indehaver

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Tag kontakt

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.