Egenskaber.

Fra start til slut kan vi hjælpe dig med din nye identitet, det rigtige finish, det store format og de digitale løsninger.

Det rigtige finish.

Et enkelt
kvalitets-
boost.

Der skal ikke nødvendigvis så meget til at skabe en lækker kvalitetstryksag.

Med det rette papirvalg eller en særlig forædling stiger oplevelsen af dit materiale væsentligt. Det afspejler også den kvalitet, der kendetegner dig og din virksomhed.

Den visuelle identitet.

Vind med
et stærkt
brand.

En af de mest kraftfulde måder at kommunikere dit brands essens på: Vis hvem du er, hvad du gør og hvordan du gør. Skab en visuel identitet, der kan være et af de bedste værktøjer til at fortælle din historie og styrke dit brand – hvis du gør det godt.

En ny visuel identitet kræver tid, tanke og hensigt. Uanset om du gør det selv eller bruger Format, skal du eller vi i fællesskab sørge for, at finde ind til din virksomheds kerneidentitet: formål, vision, mission og værdier.

Det store format.

Mageløst
stort
aftryk.

En høj kvalitet af materialer og print både til indendørs og udendørs brug gør det muligt for kunden, leverandøren og dit budskab at finde vejen til døren.

Storformatprint er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed på. Gør brug af storformat i udstillingsvinduet, til messen eller udsmyk receptionen og kontoret med dekorative specialdesignede posters.

De digitale løsninger.

Kombiner
trykt med
digitalt.

Enhver virksomhed bør være synlig på nettet og det er ikke lige meget hvordan.

Hvis din virksomhed ikke dukker op, når der bliver søgt på Google, vil den blive opfattet som ikke-eksisterende. Derfor er det altafgørende, at din virksomhed har en professionel hjemmeside med et nutidigt grafisk design og at siden er søgeoptimeret.

Det kan vi hjælpe dig med, sammen med en række andre digitale løsninger.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Tag kontakt

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi har en bred vifte.

WEB

SPECIAL PRODUKTER

IDENTITET

STORFORMAT

DESIGN

BASIS TRYKSAGER