Grafisk Horsens bliver til Format.

Grafisk Horsens med nyt navn og strategi – uden at sætte det gode håndværk og rådgivning over styr.

Grafisk Horsens på Sandøvej siger nu goddag til en ny hverdag med nyt navn og ny strategi – uden at sætte det gode håndværk og rådgivning over styr.

Fra i dag hedder vi Format. Format er noget, alle har brug for, og navnet passer godt til den grafiske branche og til de værdier, vi har stået for i mere end 35 år, siger direktør Klaus Bruun.

Med navneskiftet understreger den grafiske familievirksomhed, at medarbejderne spænder vidt – og at kunderne gerne må spænde forventningsbuen højt.

Format er noget, vi skaber for kunderne og selv har i hverdagen, og navneskiftet bunder dels i et ønske om at skille sig mere ud, og dels fra første kontakt fortælle både nye og nuværende kunder, hvad de kan forvente af os. Vi har altid været gode til mindre dag-til-dag-opgaver, men vi har kompetencer også til større opgaver, hvor virksomhederne forventer noget kreativt og eksklusivt. Det viser vi med det nye navn, siger Klaus Bruun og fortsætter:
For os handler Format om, at man ikke bare er et nummer i rækken, men at alle bliver taget seriøst individuelt. Vil man have en lidt sjovere løsning og måske lidt skæv opmærksomhed på et produkt eller en give-away – eller have redesignet hele den visuelle identitet - kan vi hjælpe hele vejen, siger han.

For direktøren er der fin sammenhæng mellem det gode, grafiske håndværk og moderne teknik og design.

Vi har fulgt med tiden i over 35 år, og selvom vi fortsat laver masser af tryksager, laver vi også mange andre typer opgaver – promo-videoer, brand guides, logo-design, give-aways, æsker, rollups og bannere og hjemmesider, f.eks. Samtidig giver vi altid gerne sparring på den visuelle identitet, så der er en ensartet linje fra visitkort over brochurer til messemateriale. Og det gælder primært små og mellemstore virksomheder, men også den lokale håndværker, siger han.

Med Format forsvinder Horsens ud af firmanavnet – men ikke ud af bevidstheden, understreger Klaus Bruun.

Vi er stadig fast forankrede i Horsens og omegn, bl.a. som sponsorer i flere sammenhænge, og vi vil altid bevare tilknytningen til Horsens. Men efterhånden har vi kunder over hele landet, og det understreger bare, at det nu er det rigtige tidspunkt for os til et navn, der ikke klinger så lokalt, siger han.

Klaus Bruun pointerer, at Format fortsat har adresse på Sandøvej i Horsens, og at de nuværende kunder naturligvis kan fortsætte på eksisterende vilkår.

24/3/2022

Format udvider med tilblivelsen af FormatPrint.

Det skal være nemmere at få tryksager af højeste kvalitet. Derfor har vi valgt at udvide med tilblivelsen af FormatPrint.

LÆS NYHEDEN

30/3/2020

Grafisk Horsens bliver til Format.

Grafisk Horsens med nyt navn og strategi – uden at sætte det gode håndværk og rådgivning over styr.

LÆS NYHEDEN

Nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke?

Tak for din tilmelding! Modtager du ikke mailen, så tjek dit spamfilter. Tilføj kontakt@format-as.dk til dit adressekartotek, så slipper du for at lede efter mails fra os i dit spamfilter fremover.
Ups! der skete en fejl. Prøv igen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DIT FORMAT
Du kan til enhver tid afmelde det.